NetTalk Central

Author Topic: mac version of chrome gives snap error 11 with drop down lists (NT 14.20)  (Read 1806 times)

jking

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 402
    • View Profile
    • Email
Hello all,

     I have a co-worker who is running NetTalk 14.20 web apps from his MAC with the latest Chrome browser.  When he clicks on a drop list he gets the Chrome "Aw Snap" error 11 message.  See attached image.  The app does work as expected with Safari on this same MAC.  In addition, the app works as expected on his Windows 11 machine.  Anyone have any thoughts on the cause and a fix?

Thanks,

Jeff King

Bruce

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 11220
    • View Profile
looks like a browser bug. Did he get any more from clicking on Learn mode, or finding out about Error 11?

jking

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 402
    • View Profile
    • Email
Hi Bruce,

     My co-worker did go through the steps outlined in the Learn More link, but still has the issue.  I asked him to check the Java Script console for error messages but have not heard back.  Stay Tuned!

Jeff

Matthew51

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 152
    • View Profile
    • Email
Hi Bruce

It looks like this problem is a bit bigger. I have several users reporting a similar issue with one of my apps. The problem started on Tuesday with Edge browsers on Windows 11. My app was on NT 12 at the time. Last night I updated it to NT 14.21 and today the problem now exists in Chrome. But only one some computers. All 3 of my computers work fine. Firefox is also working fine on any computer tested. I have another app with a much larger user base that isn't having this issue.

Both browsers give a STATUS_STACK_OVERFLOW error. The app with the error was originally designed as a disconnected app, but I since disabled that.

Ok, so while I was typing this Chrome started working on my customer's computer that I have a remote desktop for. Edge still isn't working. Maybe they pushed out an update that fixed the issue?

Thanks,
Matthew
Contractor with 10+ years of NetTalk experience looking for work.
www.linkedin.com/in/matthew-leavitt
BisWare.ca
Check out my free EasyTime Template

Stu

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 510
    • View Profile
    • Email
There was a bug introduced in chromium - https://issues.chromium.org/issues/335553723

As of this morning's comments on that thread, looks like the new version has fixed the issue.
Cheers,

Stu Andrews

osquiabro

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 680
    • View Profile
    • Email
i have a client in one laptop with this problem.

Bruce

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 11220
    • View Profile
At this stage we're waiting for a Chrome update to roll out with the fix. The user can also check and see if there are any Chrome updates waiting.

Cheers
Bruce

jking

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 402
    • View Profile
    • Email
Hello all,

     My co-worker received a message about a new version of Chrome and he updated.  This seems to have fixed his issue.

Jeff