NetTalk Central

Author Topic: NT12 refresh browse row DATA after server code runs  (Read 180 times)

michelis

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1742
    • MSN Messenger - alberto-michelis@hotmail.com
    • View Profile
    • ARMi software solutions
    • Email
NT12 refresh browse row DATA after server code runs
« on: July 30, 2021, 12:46:23 PM »
In a browse which has a button with code, if I check
refresh browse row DATA after server code runs
the server halts without any GPF or message.
The  halt is in between:

Code: [Select]
  ! End of "After Validate New Value"
  loc:InView = 1
  do BrowseRow
  loc:InView = 0
  do SendPacket
  ! Start of "After Data Refreshed"
  ! [Priority 5000]

It works OK in NT11, same app.

Cheking "whole browse" instead of "row" it works ok.

I could not reproduce it in the web1 example.

Dont know why it does not works for me.

Any idea of how to trace it?

Regards
« Last Edit: July 31, 2021, 07:04:20 AM by michelis »
-----------
Regards
Alberto

Bruce

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 10581
    • View Profile
Re: NT12 refresh browse row DATA after server code runs
« Reply #1 on: August 02, 2021, 05:54:15 AM »
fixed in 20.21

michelis

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1742
    • MSN Messenger - alberto-michelis@hotmail.com
    • View Profile
    • ARMi software solutions
    • Email
Re: NT12 refresh browse row DATA after server code runs
« Reply #2 on: August 17, 2021, 03:53:17 AM »
I dont see it in 12.21 or 12.22 history.
I it fixed?
Thanks
-----------
Regards
Alberto

Bruce

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 10581
    • View Profile
Re: NT12 refresh browse row DATA after server code runs
« Reply #3 on: August 17, 2021, 08:56:07 PM »
yes, by

Fix: Set &View in Validate:: routines in browse.