NetTalk Central

Author Topic: WebServer Generate errors  (Read 194 times)

DonnEdwards

  • Newbie
  • *
  • Posts: 39
    • View Profile
    • Insights and Rants
    • Email
WebServer Generate errors
« on: April 21, 2021, 09:58:45 AM »
I'm getting these two errors (see attachments below). File names vary, but it's always number 1 and 4 because my "Procedures per module" application option is set to 1.

Am I right in assuming it's OK to click Yes in both cases? I'd rather ask than screw up my project. I'm using NT 12
If you're happy with your security, then so are the bad guys

rjolda

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 189
    • View Profile
    • Email
Re: WebServer Generate errors
« Reply #1 on: April 21, 2021, 03:08:53 PM »
Donn,
Are those on Application Generation ?  As I recall, NetTalk automatically deletes some modules (.001 especially) when app is first generated.  Otherwise, it would delete modules only when you delete a procedure.
FWIW,
Ron Jolda

Bruce

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 10503
    • View Profile
Re: WebServer Generate errors
« Reply #2 on: April 21, 2021, 09:58:08 PM »
Hi Donn,

Firstly you should note that those aren't errors. They are questions.

Secondly I don't think you getting these on generate - you're getting them when running the wizard right?
They are simply the IDE noting that you are creating a new app / solution over an existing app / solution.
So, yes, since you are creating a new app you can delete the existing modules.

Cheers
Bruce


DonnEdwards

  • Newbie
  • *
  • Posts: 39
    • View Profile
    • Insights and Rants
    • Email
Re: WebServer Generate errors
« Reply #3 on: April 21, 2021, 10:19:14 PM »
Hi Ron and Bruce

Yes, when I am running the wizard to create a new application, but I get it in a new folder that only has a dictionary file and absolutely no clw files unless they were just created by the wizard. I used the term "Generator" because that's what the title of the message says.

Why would the wizard ask me a question if it "knows" that it just created these files and needs to overwrite them? Bear in mind I have a very limited understanding of how the Wizard works, but it seems to me like an error.

I will continue to answer Yes  :)

Best wishes
Donn
« Last Edit: April 21, 2021, 10:27:53 PM by DonnEdwards »
If you're happy with your security, then so are the bad guys

Bruce

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 10503
    • View Profile
Re: WebServer Generate errors
« Reply #4 on: April 22, 2021, 08:51:23 PM »

>> Why would the wizard ask me a question if it "knows" that it just created these files and needs to overwrite them?

it is not the wizard asking you that question but the IDE.

>> Bear in mind I have a very limited understanding of how the Wizard works,

clearly, but that's ok :)

>>  but it seems to me like an error.

You'd have to contact SoftVelocity about that - it's their code popping up the information window, not mine.

cheers
Bruce



DonnEdwards

  • Newbie
  • *
  • Posts: 39
    • View Profile
    • Insights and Rants
    • Email
Re: WebServer Generate errors
« Reply #5 on: April 22, 2021, 11:32:47 PM »
Thanks for the clarification. As long as I'm not breaking anything ...  8)
If you're happy with your security, then so are the bad guys