NetTalk Central

Author Topic: HTML emails no longer showing image.  (Read 3802 times)

astahl

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 308
    • View Profile
    • Email
HTML emails no longer showing image.
« on: March 24, 2017, 07:01:12 AM »
Hi Bruce,

Could you tell me what would have changed in the Email stuff in Nettalk.

See the 2 attached files.


Ashley

Bruce

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 11171
    • View Profile
Re: HTML emails no longer showing image.
« Reply #1 on: March 27, 2017, 07:40:14 AM »
Hi Ashley,

From the release notes from 9.20...

"Change: Email Template. Email tab. New option (on by default). "Embed Local Images". If on then the HTML part of the mail will be parsed before sending. If it contains any "local" images, then those images are automatically "embedded" into the email for you."

Your "working" email has a web-addressed image, the non-working one has a local image. That's somewhat strange because one with an existing web address should be included as before. I will investigate that a bit.

In the meantime try turning the template option off and see if that fixes it for you.

cheers
Bruce


astahl

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 308
    • View Profile
    • Email
Re: HTML emails no longer showing image.
« Reply #2 on: March 27, 2017, 09:35:37 AM »
Hi Bruce,

Great that worked perfectly!

Thanks


Ashley

Bruce

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 11171
    • View Profile
Re: HTML emails no longer showing image.
« Reply #3 on: March 28, 2017, 06:00:52 AM »
fixed in 9.22

Cheers
Bruce

astahl

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 308
    • View Profile
    • Email
Re: HTML emails no longer showing image.
« Reply #4 on: March 29, 2017, 04:47:22 AM »
Thanks again.

Ashley