Home Forum Download/Upload Links Search

NetTalk User Group

NetTalk User Group Meeting!
Live Webinar!
Saturday Nov. 16 
7am PST
Click Here To Register!
NetTalk Central
October 19, 2017, 09:09:34 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: Welcome to the NetTalk Central Forums!
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Login problema  (Read 204 times)
walter.dasilva
Sr. Member
****
Posts: 309

walter@softvale.com.br
View Profile WWW
« on: October 02, 2017, 12:56:10 PM »

Hello,

I have 2 app which I am unifying the database and so creating dlls for common use.

In app A which is the most recent and which I used for main is okay.
The older app B is not allowing authentication. I am using the basic login procedure of the wizard and the behavior is somewhat strange.

after logging the app back to the login page. the weirdest thing is that by making a trace in the code, the ValidateUpdate procedure never runs in app B, but it usually works from app A.

Any idea?

Thank you,
Walter
Logged

Walter - SOFTVALE
Bruce
Global Moderator
Hero Member
*****
Posts: 8786



View Profile
« Reply #1 on: October 02, 2017, 06:19:26 PM »

Hi Walter,

Unfortunately there's not much I can suggest from that description. there's not a lot to go on there...

Cheers
Bruce
Logged
walter.dasilva
Sr. Member
****
Posts: 309

walter@softvale.com.br
View Profile WWW
« Reply #2 on: October 05, 2017, 04:39:24 AM »

Hi Bruce,


i've Started a new app from wizard and imported all procedures from old app and its is running ok now.

Regards
Walter
Logged

Walter - SOFTVALE
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
Joomla Bridge by JoomlaHacks.com
Valid XHTML 1.0! Valid CSS!

Login Form

Welcome Guest.






Lost Password?
No account yet? Register
home contact search contact search