Home Forum Download/Upload Links Search

NetTalk User Group

NetTalk User Group Meeting!
Live Webinar!
Saturday Nov. 16 
7am PST
Click Here To Register!
NetTalk Central
August 21, 2017, 07:41:18 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: Welcome to the NetTalk Central Forums!
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Popup form does not popup  (Read 158 times)
michelis
Hero Member
*****
Posts: 1126


alberto-michelis@hotmail.com
View Profile WWW Email
« on: June 14, 2017, 05:53:36 AM »

I have a register form that creates a new user, it is working ok.
I tried to call it as a popup and nothing happens.
Please see image.
What am I doing wrong?
Thanks

PD the page has the Capcha image like the 61 example
Firefox view source code does not shows any error
« Last Edit: June 14, 2017, 06:06:45 AM by michelis » Logged

-----------
Regards
Alberto
Djordje Radovanovic
Full Member
***
Posts: 228



View Profile
« Reply #1 on: June 15, 2017, 04:46:56 AM »

I had similar problem and it was related to some JS problems. It was hard to trace it and try to solve it with developer options in firefox.

Best regards,

Djole
Logged
michelis
Hero Member
*****
Posts: 1126


alberto-michelis@hotmail.com
View Profile WWW Email
« Reply #2 on: June 15, 2017, 05:10:54 PM »

Thanks!
Porblem is with a template that calls the Help page, the offending lines are:


<a href="javascript:var win=open('./help/html/uForgotUserPass_spa.html','DwsHelpPage','width=900,height=500,directories=no,location=no,menubar=no,scrollbars=yes,status=no,toolbar=no,resizeable=yes');" class="link_gris">Ayuda</a>&nbsp;&nbsp;<div id="tab_uforgotuserpass_div"  class="nt-tab-outer"><div id="tab_uforgotuserpass0_div"  class="nt-tab-inner nt-plain"><fieldset class="ui-tabs ui-widget ui-widget-content ui-corner-all plain">

Saying the error is in col 229 which is: &nbsp;&nbsp;

This works ok if not popup, hwat is the problem?
Logged

-----------
Regards
Alberto
bshields
Full Member
***
Posts: 203


View Profile WWW Email
« Reply #3 on: June 15, 2017, 07:39:58 PM »

The &nbsp; needs to be encoded. They are invalid XHTML, means it will work as a normal page but not as a popup. Replace each &nbsp; with &amp;nbsp;
Logged
michelis
Hero Member
*****
Posts: 1126


alberto-michelis@hotmail.com
View Profile WWW Email
« Reply #4 on: June 19, 2017, 06:03:23 AM »

This is what I got using your code...

See image
Logged

-----------
Regards
Alberto
Bruce
Global Moderator
Hero Member
*****
Posts: 8672



View Profile
« Reply #5 on: June 20, 2017, 01:30:35 AM »

remove &nbsp;&nbsp; from your HTML completely.
Use CSS to do layout, not hard-coded spaces.

cheers
Bruce
Logged
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
Joomla Bridge by JoomlaHacks.com
Valid XHTML 1.0! Valid CSS!

Login Form

Welcome Guest.






Lost Password?
No account yet? Register
home contact search contact search